hejhop

denna dag har vart bra. Börjde med matte och flr första gången var det något enkelt, men blir så glad då =) + att jag fick reda på att jag bara har en matte lektion kvar+ ett prov. man bli ju glad ! efter det kom emelie och hämtade mig och vi köpte mackor och satte oss ute i solen och snackade. Sen drog vi till en självbil tvätt och tvättade bilen. Det var riktigt roligt. hahah . först gjorde vi lite fel och vi fick köpa lite för många polijetter. men bilen vart ren oh damsugad innut i :) sen drog vi till kumla oh hämtade lite grejer och köpte glass.
efter glassätande skjussade emelie mig till lillån för ja skulle träna med vikinline laget. Dte blev inte så mycket träning, utan mest en massa snack och latj, men det var mysigt. och nu är man riktigt taggad för viking.
När ja kom hem åkte jag och mamma till hund&katt affären för att köpa presenter till ronja( våran hund) som fyller ett i morogn =) åkte även för bli statium och köpte lite prylar.
och nu sitter man här, har nyss gjort klart två uppgifter och är jätte glad, väntar på emelie som ska komma hem fter jobbet och hjälp mig med en analys, sen ska vi ut och ta en cider och snacka lite. då ska även elin, manda och denise med :)
oj vad man har hunnit med grejer idag. Emelie du är allt bra ibland. men komihåg bara i bland ökenråttan ;) hahaha

heeeråår

sovdags

har nyss kollat klart på prison break. blir ju galen, säsongs avslutning redan? börjar bli lite små trött på att man aldrig får se färdigt! Nu har dom ju iallefall kommit ut ur fängelset.
Jag har gjort klart ett uppgift i dag, vilket känns jätte bra. I morogn bli det matte C, fyan det är så jävla svårt, kommer aldirg klara nationella men jag ska försöka!
nej nu måste jag sova. vill inte vakna i morogn bitti för det är på morgon det är som jobbigast i haslen,
tingeling

Kärlek är knasfarligt

Ibland kan du ju börja få en massa konstiga saker i ens kropp.

image178

Du vet vad jag menar, se upp för snart är det sommar,
annars står du där och kan inget göra. Du darrar, blodet rusar,
magen fladdrar, tankarna flyger, hårstråna reser sig och hjärtat växer och växer...

kom ihåg...

Vänskap är det finaste man kan ha...

En äkta vän hjälper dig inte ur fängelse, utan en äkta vän sitter bredvid dig och säger; 'VI strulade till det!'


image177



MÅNDAG

Vaknade i morse och kunde knappt andas för det var så tjockt i halsen. ushh.
Åkte till skolan för att göra en redovisning som inte gick allt för bra.
Emelie hämtade mig och vi åkte och köpte mat
Nu ska jag plugga och sen va med elin !

Det är helt sjuk var myket jag har att göra innan studenten och jag är inte tagga för fem öre. man borde ju känna tvärtom eftersom om en månad är allt slut. men nu ska ja ta tag i det. i dag jag ska ha skrivit klart en rapport och en uppgift. Kom igen nu.

På torsdag bär det av till falun. Viking line cuup är det som gäller. Det ska bli så skönt att komma bort och bara umgås med vänner och splea innebandy.


tinng




bilder från gårdagen

haha här kommer lite bilder från jossan kamera. det är bara på mig och jossan ;P hhaa jag måste säga att jag diggar kortetn


image169 image176


image171

Jossan känner sig fri som en fågel

helgen

Ifredags blev det storstädning på rummet. Det behövdes kan jag lova. efter det åka jag upp på stan för att sola. Det  är ganska kul att vara nykter på stan vid tolv tiden en fredag. Alla är fulla och ska ut. Då känner man hur skönt det är att man själv inte är det.
Igår blev det först hem till sara oh fira cissi. Smörgås tårta och tårta bjöds det på. efter det blev det raka vägen till mellringe för att spela dm final. Gick åt helvet, både för mig och för laget. Vi förlorade, spelae dåligt och domarna sög. Match var slut vid kvart i nio och då var det bara snabbt in i duschen och börja öppna upp cider. Kvällen började hos linda där det lev tacopaj. helt underbart god paj. Därefer blev det klaras. Kvällen var helt okej, lite stressig bara.
Dmfinal blev dt även i dag. jag fanny och becca var med juniorerna och spelade. Det gick bra, vi vann med 5-2. Skönt ! jag tror aldirg att jag har svettats och vart så trött som jag var under den här match.
Därefter blev det dusching, mc mat och titta på herrfinalen.
och nu sitter man här, trött som ett svin.

börjar åtta i morogn istället för elva, känns sådära. men polisen kommer ju och ska hålla föredrag. så det blir nog skoj.

nu ska ja hoppa in ner i sängen, borde plugga men jag orkar inte. får ta det i morogn!

natttii

image167
jag och jossan i går


godmorgon

Idag har jag fått sova i nio och en halv timme. Det var längesen jag sov så länge, så det var skönt. Denna dagen i dag är fullproppad. Ska först till skolan oh skriva ett prov, sen till marieberg oh stan för att kolla efter studentklänning och present till papp. klockan sex ska ja jag träna fotboll och idag ska jag hinna städa på mitt rum ordenterlig och plugga!
så det är fult upp.

Och nu innan skolan börjar vid elva ska jag plugga lite extra inför provet, har inte hunnit plugga så mycket. Men det är inte så svårt, så jag hoppas det kommer gå bra ändå.

igår var verkligen en sådan dag jag hade viljat ringt dig. Frågan hur man ska göra och fråga vad denna fråga betyder. Saknar dig verkligen, skulle behöva dig i skolan nu när det är så mycket. Du var ett sånt stöd för mig och när det var jobbig i skolan fixade vi det tillsammns. Saknar dig votroligt mycket och det gå inte en dag utan att jag tänker på dig vännen.


Pusshej

Jag vill tillbaka

till smögen nu. det har helt underbart där. Behövde inte tänka på något, fick bara göra en massa roliga saker, om inte det mest coolaste i mitt liv. vill bort från verkligheten, koppla av. men om sex veckor. då.



image164


helt slut

Jag är helt slut körd. behöver plugga som en jude men jag orkar inte. får läsa lite innan jag går och lägger mig bara.
Idag har det iallefall vart en vädligt bra dag, det är ju tordag, eller vad säger ni tjejer? Efter idrotten idag drog nästan alla tjer från klaasen till subway och köpte mat , efter det blev det glass på mc, förutom för mig och erika som var suga på en cheeseburgare. haha . efter det köpte vi oss godis och satte och i solen i två timmar. allt det kunde vi göra eftrsom vi hade hål i fyra timmar. Helt underbart. Det är ju tordag i dag, så då får man unna sig!!

När skolan var slut halv fem var det åka att åka direkt till träningen. Idag var det sista träningen innan DM, för på lördag smäller det ! ska vli grymt roligt!

och i morogn är det helg:
SUP OCH SVÄLJ trevlig helg.

nej nu måste jag hoppa in i duschen.

image163
I fredags


så trött på DET!

jag så så förbannat trött på det. vetfan om jag orkar mer, det är så grymt tråkigt.
bara en massa negativt hela tiden. man blir såå trööööööööött !

Kom hem fårn träningen för ett tag sen, det var näst sista träingen innan DM- Finalen på lördag( 18.30 mellringe ÖSK-KFUM). Ska snart hem till elin för att plugga, ska bara skriva klart det sista på natur och frilufslivs uppgiften.

imorogn blir det uppstigning halv sju igen, är så trött på det. har gjort det hela veckan, aldirg sovmorgon. På fredag börjrar jag elva men jag kommer behöva gå upp betydlig tidigare för att plugga eftersom vi har en inlämning uppgift och ett prov. det är helt sjuk vad mycket det är i skolan nu, jag bara längtar till studenten när allt är över....

nej nu ska ja plugga lite som sagt. heejsvejs

image162
bilden är lite upp&ner, orkar inte ändra...

jag bara älskar det

Idag bara slog det mig. jag älskar att se människor
som skrattar. Skrattar en människor vet man att
personen är glad. Gladhet leder till kycka. Det finns
inget bättre än att veta att folk mår bra. Att veta att de är
glada och kan skratta och skämta om saker.
När jag vet att mina vänner mår bra, mår jag bra.

image160

heeej

image153

Måst börja med att säga grattis fanny, som blev 20 år
i går =) jag kajsa och tammert åka till henne i går kväll
och fick tårta och mat. Jätte mysigt var det.













godmorgon

nu sitter man här hal sju igen, är så trött på att gå upp tidigt, vill bara krypa ner i sängen igen. Först lektionen i dag är matte C man är ju inte allt för lycklig.
sen i dag måste jag plugga som fan. har jätte mycket den här vekan och det har jag insett i morse, inte brra där.

neje nu ska jag äta upp min goda mackor jag gjorde mig till frukost.
pusssheej

Studentmössa

Idag fick jag den, studentmössan! Nu börjar man verkligen fatta att vi ska ta studenten. Längtar så grymt mycket, orkar inte med allt pluggande.
men dom dära ericsen eller vad dom heter som jag beställde mössan av, vart man ju grund lurad av. för det först sa de att det här var ändå chansen för mig att få en mössa och att det var kanon billig. mm nu ska vi se, häften av min klass har beställt en mössa på annat vis och den kostade 300 hundar. min mössa kostade 600. okej jag fick ett glas och en penna, men seriöst, en penna och ett glas för 300? snacka om att man känner sig lurad. menmen kan lova att detta glas ska användas flitigt under studenten!


Vilket väder

Vaknar upp i morse och ser att det är tjugo minuter tills min buss går, får stressa i mig mat och ta på mig dom första kläderna jag hittar. Väl i skolan blev det plugga som fan eftersom jag oh amtilda skulle ha en redovisning och inlämning av ett arbet som vi knapp hade börjat på. sen när vi är klara med det och tror att vi ska redovisa , så ska vi inte göra det, nej nästa måndag. man blir ju förbannad. men nu är vi ju i allefall klara.
efter att jag hade slutat skolan vid två så gick jag oh malin till subway och köpte med oss mackor och satte och i solen och myssste. satt även och läste svenska häfte eftersom vi har nationella på onsdag.
och nu sitter man här, ska plugga natur oh frilufs liv och funder över att springa ner till elin och sola. Sen i kväll blir det innebandy träning,

heesvejs

hemma igen

nu var man hemma igen efter en åktur till kumla, där det blev en massa tittade på youtube. Det var längesedan jag skrattade så mycket. finns så sjukt mycket roliga video klipp på den där hemsidan.

Denna här dagen har vart väldigt seg, iallefall i början. var inte ute fören vid halv fem och då märkte jag vilket underbart väder det var. men jag har vart så trött så jag har inte orkat något, har mest kollat film ochtv och käkat en massa mat. nu ska jag dra mig till sängen igen för att sova. ska upp tidigt i morgon för jag och matilda ska fixa inför vårat religions arbete,
godnatt på er.


wish i could ture back time, men jag börjar inse att det
faktiskt kanske inte går och det är det som är det jobbiga.


image152
helt sjuk vad trött man kan vara ibland.

iväg

snart kommer elin och hämtar mig. Då ska vi bege oss till den lilla hålan, kumla. I kumla befinner sig emelie. Vi ska dit och mysa, käka mat och plugga. sen vet man ju aldirg vad det kommer bli mest av. jag tippar nog mat. för jag är grymt hugrig. nej nu måste jag ta av mig handduken på huvudet och packa ner lite grejer,
hejsvejs


image148

pluggpluggpluggg

Är så sjuk trött på att plugga.
har massor att göra ,
men jag orkar inte.
Man borde ju ändå tänka
att det är slut om en månad
men för mig är det ingen sporre alls,
är så sjuktrött på allt pluggade, uschchc


glömde att säga

SÅG DU TALANG ?
jag döör , vad gör han? heeerrrreeguuuud! trodde att folk drev med mig när dom berättade i fredags att han var med , men i dag på reprisen så jag, vad gör han? berts kommentar var ialllefall bäst, du är ju lika tjock som ja.

och tjejen med rockrigarna?! hur söt var hon inte ? hon var så söt att jag började gråta.
och kille med stolpen och killen med fem eller sex bollar? och killen med fotbollen?
skit, tänkt om man själv kunde ha en sådan talang ,

vilken helg

denna helg har vart fullproppad med roliga stunder. Den började i fredags med att jag och karin drog i väg till stockholm. Ville åka dit för att hitta en student klänning, men så vart inte fallet. Köpte bara ett par skor och en tröja och lite smink. Allt som jag köpt finns redan i örebro. När vi kom hem med bussen vid halv nio var det bara att snabbt byta om och sminka sig för att dra till strömpis på 20-fest. Det var jonas som fyllde. Strömpis var trevlig, roligt folk, god mat och goda dricka, kan inte bli bättre. efter strömpis drog alla till klaras, var inte allt för kul där, kände ingen annan än  dom som redan var på strömpis.


image139image140
finn fem fel? hahaa



Morgonen därefter var det bara att pallra sig upp ur sängen vid 10 tiden för att vara på jobbet 11. Dagen på jobbet gick fort som tur var, fick även jobba över till 18 istället för 17. När jah kom hem var det bara att fixa lite på rummet oh dusha. För att jag sedan skulle dra hem till manda. Hon henne blev det en massa prat, klädprovning och dricka. Jätte mysigt. Vi missade bussen upp på stan så vi drog hem till niklas i en halv timme typ och sa hej. När vi sedan har kommit upp på stan och ska bege oss mot pictures kommer klantarslet amanda på att hennes pass är hemma hos johan i hostav, då var klokan tjugo över elva. Vi går till mc där manda kille jobbar och så snäll som han är skjussar han oss hem till honom på sin rast så vi kan hämta det. haha . När vikom in till stan sen var klocka efter tolv så det var frimis på en gång. Kvällen vart tillslut lyckad iallefall.

Nu ska ja ringa emelie, ha det fint !


HEEJ

Kom hem fårn jobbet för ett tag sen, måste städa på mitt rum nu innan jag ska bege mig till manda. men jag skriver om dagen i går och lägger upp bilder om ett tag !

polly

underbar dag

Denna dag har vart kanon. Började med en super rolig idrottslektion. Vist dansen i början var inte så kul men fotbollen var grymt rolig. Efter idrotten hade vi filosfi och natur och frilufs liv, På den första kollade vi på film och jag so typ för jag var så trött och på den andra fick vi bara reda på ett arbte sen var dom lektionerna slut. Då satte sig jag, erika, ellen och nancy oss ute i solen och snackade en massa skit. Hur mysigt so heslt. Solen lyste, det kunde inte bli så mycket skönare. Vi satt nog ute i en och en halv timme för sen vart det dax för multi media. Där gick det bra, har verkligen kommit igång med mitt program nu. har gjort klart ena knappen med dess bilder. Det känns skönt efterosm vi inte har så många lektioner kvar. När multi median slutade hade klockan blivit halv fem och man hae då vart i skolan sedan åtta. Men det kändes absolut inte som det.
Efter skolan var det träning, så jag åkte buss upp på stan och gick ner till birgitta skolan. Träningen var sådär. Har inte vart så sugen på innebandy den senaste månaden, men nästa helg är det ju dm final. Jäklarns vad vi ska vinna den!
så nu sitter man här, har nyss ätit mat. Ska hoppa in i duschen för att åka ner till elin och sola sen.
Kvällen ser ut så att jag ska först sola och sen plugga. skulle kanske sova hos karin efetsom vi ska till stockholm imorogn, men jag vet inte om jag hinner. Stockholm i morogn kommer bli skoj, ska kolla efter studentklänning och skor. Direkt efter att vi ha kommit hem ska vi till strumpis för jonas har fylt 20 och han ska ha fest där. Så dagen i morgon kommer bli skoj.



Just precis för ett tag sen :

hej

nu har man pluggat en del och vart med emelie en stund till. hjälper henne hur man väljer kurs till universitetet.
men nu måste jag rusa iväg till mellringe.
just ja ,min bror har fått körkort i dag , GRATTIS !



just nu

image134
jag och baby




svenska tal

Imorse blev det uppstigning halv sju igen. känns som om jag har gått upp halv sju i en vekcan nu. är helt slut. I morse blev det halv ju för jag var tvungen att plugga till svenska talet.
Talet gick bättre än jag trodde, tappade bort mig någon gång och sa något fel ord, men annars gick det bra. Höll tiden också. talet skulle vara på fe minuter. mitt vart 4.47. Så det känns bra. Efter talet kom emelie och hämtade mig. vi fickade och snakade en massa skit. NU sitter man här hemma och ska plugga på religionen. Måste skriva klart arbetet i dag.

Dagen förövrigt ut så att det blir plugga först sen bär detav till mellringe hallen för att spela tränings match mot ibk rutin. Det ska bli riktigt skoj. Just ja , fotbolls träningen i går var riktigt rolig. Trodde inte att man hade saknat fotbollen så myket, men speciellt alla tjejer i laget. Så på söndag blir det fotboll igen, då blir det utomhus !

nej nu ska jag laga lite mat innan jag börjar plugga

peace and love

15 april

Idag fick jag värsta rycket. hade bestämt mig för att inte läsa på universitetet i höst men i dag, sista anmälnings dagen, bestämde jag mig. Kriminal pskyologi ska det blir. Det verkar vara en riktigt rolig kurs. Det är en 30p kurs och den går i halvfart. Så idag har jag fått upp ögonen för hur jag vill att min framtid ska se ut de två åren som kommer.
Till hösten ska jag forstsätta jobba på ikea och samtidigt läsa kriminalogi. Under tiden tänkte jag även läsa upp några betyg så dom blir högre eftersom jag vill till våren söka in till brandman och förebyggade programmet eller vad det heter. Man måste ha Vg i snitt typ oh jag ahr inte riktigt det. + att man ska ha körkort. Om jag inte kommer in där ska ja söka till krimalvårdare eller så. Skulle verkligen vilja flytta till en annan stad och plugga det verkar vara så jäklars kul.
nu känns allt lugn med hur framtiden efter studenten ska se ut, började bli lite orolig eftersom jag inte alls viste vad jag ville göra,

En annan ska jag ska ta tag i dag är fotbollen, ska pallar mig ner till en fotbolls träning. Det ska bli jätte roligt. Men innan den ska jag ha hunnit skrivit klart mitt svenska tal och vart på valpkurs med vovven.

stockholm blir det på fredag, med karin :). Det blev bestämt i går. Det ska blir rikgit skoj. Måste hitta mig en studentklänning. Kom på idag att det bara är åtta vekor kvar typ. tiden bara rinner iväg...


image132

!!!!!!!!!!

JÄVLA FITT BLÅSA!

Ursäkta uttrycket, men jag är så trött på min blåsa som sitter under läppen, den gör så förjävla ont. Kan knapp rör på munnen. och det känns som om det bara växer och växer, fast den säker bara krymper och krypmer och blir ännu mer irriterande. föööööööööööööörrsssvinnnn jag försöker tugga tuggummiii------

varför?

ibland förstå man inte en del saker, jag har gått och undrat en sak i en vecka nu.
kan inte sluta tänka på det. men jag förstå ju inte varför? vad var felet? jag vill bara
ha svar på frågan, men det kommer jag nog aldrig få. vist man gör fel ibland, men
det är svårt när man inte vet vad man gör för fel. Det här börjar bli riktigt jobbig.
tänker på det daligen. varje morgon när jag vaknar och varje kväll innan jag somnar.
jag vill bara veta varför....


image131

Helgen

det här har vart med mest sömnlösa helgen. Gått isäng vid två både i går oh i fredag och uppstigning halv åtta för att komma iväg till jobbet. Så nu sitter man här, trött som skjutton och orkar inte plugga. men jag ska ta och gå ut och gå med min vovve så jag vaknar till lite.
i morgon ska jag och lisa ha hand om en prao dag på brandkåren, det ska bli skoj !

idag har jag träffat alla olika sorters människor som går att träffa. allt från riktigta idioter till folk som är hur trevliga som helst. Jag kan inte förstå hur folk kan vara så otrevliga och klaga på allt. Dom måste verkligen ha ett "dåligt sexliv" som man brukar skoja oh säga.

ibland förstå jag mig inte på dig, jag blir mörk rädd när jag tänker efter hur det egenligen är, därför dra jag bara ett sträck över det och låter det vara. men nu börjar sträcken blir riktigt många......


Jag bara måste

lägga ut en bild på min och erikas man. han är så grymt snygg på något vis. Vist han är runt
30-40 men usch så snygg. Min man ska se ut som honom när han är i den åldern. Det är
mannen var en av piloterna i smögen och själv fick man ju sitta bredvid honom på avslutnings
middagen, man tackar.

image125
man ser inte så bra, men det är  den ända bilden jag har. jagsjälv vet jag inte vad jag gör på
bilden men det är han vi ska titta på!!


på tal om något helt annat, men ändå har med smögen att göra. Min pappa är ju knäpp. Han vände upp och ner på hela min väska från smögen och den väskan var inte liten. Detta gjorde han bara för att jag inte var hemma och han ville ha sina batterier. Men tror han att jag är så dum att jag lägger dom mitt i väskan? jag lägger dom väl i ytterfacket. men det verkar han inte ha fattat fören hade vänt upp och ner på den. Vist jag får väl skylla mig själv lite att jag inte har orkat tagit upp väskan än, men hela väskan, upp och ner, i mitt rum?!

Nu blir det kollar på andraavernyn sen lägg dax. för i morogn blir det en ny dag på jobbet!
Nattinatii

erika och jag






jag och erika i smögen
Vi var lite små trött och hade inget bättre för oss, haha . erika jag älskar sista bilden på dig :)

nej nu ska jag iväg oh sola lite.

pusssss







bilder




Här är bilderna från sista dagen i smögen , när vi fick åka helikopter fan det coolaste jag gjort :)

Godmorgon

sitter och äter frukost oh hoppas på att tiden inte ska gå så fort. Börjar jobbar om 50 minuter. Känns sådära faktiskt,  min säng lockar mer än jobbet just nu. Men man vaknar väl till snart.

hörs senare


jag och erika

måste bara

säga att det är helt sjuk vad jag saknar dig min vän. sitter här i ensamheten
och hittade en bild på dig. Du är så otroligt saknad. tror aldrig att du någonsin
kommer att förstå hur tomt det är utan dig. Önskar att allt ska blir som vanligt..
Du är guldvärd
!

denisen

kom nyss hem efter att ha tillbringat kvällen med skönheten denise. Du är allt bra go och söt. har saknat dig!

Träffade dolly på vägen hem. hon gick i min klass från ettan till sexan. Vi snackade en massa gamla minnen. Fyfan den tiden var rolig. Det är när man träffar sånna människor som man inser att folk förändras, även en själv. tiden går fort men man hinner inte själv märka det fören saker/personer dyker upp som får en att påminnas av det. Dolly, dolores, det var iallefall hur kul som heslt att se dig igen och tak för pratt stunden.

neje jag orkar inte lägga upp bilderna nu heller, kom hem så sent nu. det får bli i morgon. Nu måste jag sova ska upp och jobba i morgon 09-00 - 18.00, sen efter det måste jag plugga på svenska talet. Först måste det skrivas, fast jag har allt jag ska säga i huvudet, sen måste jag träna in det och kolla så att dett håller 5 minuters gränsen. men dt sa vi nog fixa.
så godnatt på er alla , pusssheey



fredag

Idag har vart en bra dag för att vara en skoldag, började med två slappa lektionen, efter dom var jag med malin ett tag i skolan, min gullunge, sen blev det till ikea en stund för att ha ett lönesamtal. Jag har så svårt att fatta allt om lönehöjning, semesterersättning, deklaration eller vad det heter. Men idag förklrade camilla ännu en gång så nu börjar jag förstå.  sen när jag kom hem lagade jag mat till mig och min päron. sen hjälpt jag pappa att klippa ett äppel träd, gud vad snäll jag har vart i dag. men nu ska jag iväg och umgås med denisen. längsen nu :)

jag saknar dig min älskade vän, tänker på dig dagligen ,

Bilderna kommer i kväll !
PUSSS


Bilder

Bilder från sista dagen kommer i morgon :)
Nu ska jag plugga lite innan jag kryper ner till sängs.
puss

smögen

klockan tre i dag kom vi hem från smögen. resan har vart hur underbar som heslt, fanns inget som kunde ha förbättras. Maten var toppen, väder var bra, alla övningar var toppen, bubbelpolen var toppen, ja allt var hur bra som heslt.
Måndag
Vi åker minibussar ner till smögen, resan tog ungefär 4 timmar, eftersom vi stannade på mc för att käka. När vi kommer dit har vi våran första övning. Vi fick testa våtdräckterna för första gången. Hoppa i vattnet med dom och även testa cykloperna. Det var lite läskigt första gången eftersom det är 4 grader i vattet. Men dräckterna släppte inte in något vatten så det gick bra. efter övningarna blev det mat. Hur god mat som helst. blev även en promenad inne i smögen. Kvällen bestod sedan vad bubbelbad ute vid vatten med solnedgång och därefter blev det bastun.





Tisdag
Vaknar upp efter att ha sovit sådär, lisa som jag delade rum med snarkade så inåt pipskogen mycket. Sen blev det frukostbuffe med goda mackor och våfflor. Sedan var det dax för övning igen. Den här gången skulle vi träna på livräddning med dräckterna på, träna på att söka efter saker/personen i vatten och livräddning av en person i panik. När vi var klara med övningarna blev det god mat innan vi skulle ha en sista övning. Då skulle vi göra en "låsas utryckning" på riktigt. Det gick skit bra. Ellen och jag konstruerade en egen bår. Denna kväll blev det godmat, båttur och bastun. Även en natt titt på stjärnorna.








Onsdag
Denna dag var absoult den bästa. Den började med att ssrs var och hade föredrag, fick även kolla in deras utryckningsbåtar och så. Efter lunch kom helikopern med 5 piloter. Tillsammans med dom gjorde vi en övning. Vi fick vara markörer. Först åkte vi ut md ssrs båtar ut på havet. Där ifrån fick vi hoppa i vattnet med våtdräckterna och simma till em flotta. När vi var där blev vi uppfirade med en lina till helikopterna. Det var det bästa ja har gjort i hela mitt liv. vilken känsla. Jag verkligen rädd innan eftesom jag är lite höjdrädd men jag är så glad att jag gjorde det. När vi hade kommit upp i helikopern fick vi åka oss en liten tur, hur underbart som helst. Efter att vi var klara duschade vi och fixade oss inför sista kvällen. Den bjöd med trerätters middag med alla som var inblandade i övningen. Nicke hade en trollerishow. Han är hur grym som heslt. Sedan blev det ut i bubbelpolen när det var mörk. natten bjöds på korvgrilning på klipporna.




Idag hann vi bara med att äta frukost innan vi begav oss hem. Ville verkligen inte hem. på hemvägen blev det sova och mc. Ikväll har jag även hunnit tränat innebandy. Dt var typ fyra veckor sedan och det kändes kan jag lova.




snart bär det av

har precis packat klart det sista. och för tio minuter sen kom pappa hem efter att ha vart i enlang sedan i onsdag. Så nu har jag fått tillbaka min digital kamera. måste tömma den innan jag åker i morgon och då hittade jag lite bilder :

bilder från skolan:

Loffen tränar på våran redovisning

Jag och loffe på väg mot bussen

Anna

Sälen:

Tammert efter fyra dagar med alkohol i kroppen och med en näsa som hon har ramlat in i en stolpe med. snygg är du !

hela liga efter helgen bravader



Något som är supr populär att blogga om är dagens outfit, så här kommer min:

 

Svart tröja med tryck- England
Vit T-shirt- fick den när jag var med på höst cupen i innebandy
Svart jogging byxor med intersport tryck- Distriktlags overall


GODNATT PÅ ER NU och i morgon bär det av till smögen, harebra!


människa?

Frågan är ju ; är du en människa eller en idiot?
Svaret på denna fråga är i dagens läge väldigt lätt; du är en idiot.
När jag först lärde känna dig för några månader sedan var du hur bra som heslt. Du var rolig och du fick mig alltid att skratta. men den senaste månaden vet jag inte hur du har betet dig/beter dig?! växupp,le lite förfan. Det finns värre saker att bry sig om. Dra på smile banden och upp med humöret.. Du har sjunkigt så mycket i mina ögon, förut på en skala 1-10, var du nästan en 10 poängare men nu är du nere på en 1:a. ryck upp dig FÖRFAN!

emelie..

just nu ligge jag och emelie och kollar på film. vi blev helt slut efter att ha vart och hämtat min plånbok på jobbet och vart på tyota för att försöka få tillbaka emelie plånbok, men det gick ju absoult inte för sig för han. Nej han kunde ju inte gå ut igenom dörren för då skulle han ju inte komma in igen, pucko!
Nu ska ja bara paka klart sen ska vi iväg oh sola. Ha en bra kväll. PUSS

 
jag och emelie





det var tider det....

hittade en inte allt för ny bild på min kära vän emma haglund.
jag har väldigt starka minnen ifrån när den här tog. Den tiden
var rolig, men jag är glad att den är över.
Emma du är så underbart söt och jag älskar bilden.


image57

god morgon

vaknade upp i morse och bredvid mig ligger min sötnos och sover. så söt. Idag blir det packa, plugga och städa ordning på rummet. För i morogn bär det av till smögen med klassen. Det ska bli så skönt och inte ha skola fören på fredag.
Gårdagen vad helt okej. tammert du är klockren, hahah !

Satt oh kollade på parlamentet förut när jag åt frukost. Jag skrattar ihjäl mig, björn är så förbannat rolig.
"När jag sa att jag ville bli komiker skrattade alla åt mig ,när jag sedan vart det var den ingen som skrattade"

nu måste jag ut med sötnosen
pusshey

den perfekta festen

Just nu sitter jag och tammertarna på förfest hos fia. Då passar det bra att säga kortfattat hur en riktigt party kväll ska se ut ..

Först ska det vara en förfest, för det blir ingen bra fest utan en bra förfest.
Förfesten ska bestå av god dricka, bra musik och bra sällskap. Det finns ingen bättre förfest än med sina bästa vänninor. ett exempel på detta är förra helgen. då vart det både godmat, roliga partylekar och bra sällskap.
själva festen eller om man ska gå ut ska vara en ställe dit alla man är med vill. Då ska man hålla ihop och rockloss. dansa in i neon......
efterfesten, ska komma som den kommer, då blir det som bäst. Ohaa hela natten... natten är ung.

nej nu ska vi fortsätta förfesta. botten up .

hejdå alla partypinglor

partyparty

image53

Ikväll blev det party iallefall,eller det ska bli =)
jobbat hela dagen, det har gått bra, dagen har bara rusat iväg, hu måste jag hoppa in i duschen.
hare bra. PUSS !

hey baby hey baby hey

image52

fredag

Dagen började så dåligt det kunde gå, missade bussjäveln. sprang som en jude men ändå missade jag den. Så jag fick gå hem och be mamma snällt och skjussa mig och det gjorde hon som tur var. skoldagen var helt okej och nu har man inte skolan fören nästa fredag eftesom klassen ska åka till smögen på måndag-tordag. det ska bli hur kul som helst. Efter skolan gick jag och malin på risbergska vårkonsert. Den var välsådär, åren innan har vart bättre. dom sjunger ju jätte bra men det var ganska lång tråkigt.
Ikväll har man lagat pizza och vart med elin. För ett tag sen var jag och elin och hämntaade hennes kille. Det var en upplevelse. Han hade drucket ett glas för mycke jagermister tror ja.
Nu blir det sova av för i morgon ska man jobba 09.00-18.00
natti natti


borderline

Man tycker själv att man ibland kan ha humörsvängningar,
men efter att jag har jobbat om borderline har jag nu insett
att mina humörsväningar inte går att jämnför med deras.  
De kan ändra humör varje dag, efter ett par timmer , de kan
till och med ändra humör på bara några minuter.
När jag säger ändra humör menar jag det verkligen.
de kan gå från att ha ångest och deperition till ren ilska.
Just nu tycker jag om mina humörsväningar!

SAKNAR DIG!

image49
jag saknar dig så sjuk mycket. nu är det ett år sen jag träffade dig sist,
Wish i could turn back time.

Ett het tips

Plumppapper är lösningen,

jag vet inte om det är jag som har missat något eller om det inte är så vanligt.
Ni vet när man ska gå på toa för att göra nummer två! Då vill man ju inte att det ska låta ! för det är ju hur pinsamt som helst! nu har jag fått bästa tipset.. Man ska lägga plump papper i toaletten. man lägger papper i toaletten och då kommer det inte att låta. hur smart är inte det? det har jag aldirg tänkt på.
Så nu behöver man aldirg mer bekymmar sig för plump ljudet

image48

ett tag sen

Nu var det ett bra tag sen man bloggade. Helgen har verkligen vart toppen. I fredag jobbade jag och matilda i kapp allt i skolan. Det var hur skönt som helst, satt i skolan till fyra, fast vi slutade 11. Sen på kvällen blev det ut gång. Nästa morgon var det uppstigning tidigt för att ¨ka till västerås för att fixa typ till min balklänning. Hittade ett jätte fint typ som jag köpte. Vinrött taisiden blev det. Lotta, min pappas kusins fru är det som ska sy upp min balklänning, jag känner på min att det kommer bli bra. När man kom hem frånvästerås var det bara att hoppa in i duschen på en gång för då var det lagfest som stog på schemat. Kvällenbörjade i en lokal i sörby eller vart den låg. Där blev det bjöds det på mat, lekar och en lyckad fest. Därefter begav vi oss till frimis. Även denna kväll blev lyckad.  i söndags fick man sova till två sen kom mamma in och sa att jag var tvungen att gå upp för vi skulle till min bror.
Söndag och måndags kväll har jag spenderat med emelie, denise och hannah.

Hur underbar har inte denna tisdag varit? så fantastisk bra väder. man blir så glad när solen tittar fram, hoppas det håller isig så här nu.

Nu ska ja plugga lite hälsoarbete sen blir det iväg och sola.


image47
här kommer en bild på min två älsklingar.

RSS 2.0