wooohhaaa

Nu har vi fått våran lägehet. är överlycklig men samtidigt i chock. vi får den från och med måndag, vilket innbär att vi kan flytta redan då om vi vill. men vi har ju inte packa och fixart allt klart än så det går ju inte. men om en vecka bär det nog av. Lägenheten är jätte fin. det är en tre på 120, balkong och den ligger mitt i stan. det kan inte bli bättre.

just nu vill jag bara att mamma och pappa ska komma hem. men får vänta på dom tills i morogn kväll!

nu måste jag iväg till jobbet

hejes


klump i magen

snart bär det av. till norge. jag har inte insätt det än. har knappt packat bara tvättat mina kläder. Jag kan inte förstå att jag ska flytta hem ifrån, till en annan stad ett annnat land. själv med två kompisar. Hur länge man bli borta är oklart. men jag har alltid sagt minst ett halv år eftersom innebandy säsongen är så lång, men blir nog iallefall till sommaren. Tanken på att vara borta från min mamma och pappa och mina vänner gör min lite smått mörk rädd eftersom jag är så hemmakär. Men det ska bli förbannat skönt att komma iväg från vissa saker.

idag ska man till ikea och handla en massa grejer. har jobbat nu ons, tors och sen ska ja jobba min sista två dagar ihelgen. så varför inte åka till ikea den dagen man är ledig också. nej men vi har en massa saker vi måste köpa.

till helgen blir det först i kväll hem till ellen och sen ska jag på en krogen runda med sara, men gudmors dotter, gav henne det i present. sen i morgon och söndag blire jobb som sagt. men efter jobbet i morgon bär det av till karlskog med jocke och emil för kräftskiva med dom som vi var på magnus uggla med. det blir draaag!

nu kommer tammert och hämtar upp mig.

have a nice weekend!


jag gjorde det

Det fanns två saker här i livet som mina vänner aldrig trodde att jag skulle göra. Det ena klarade jag av för ett tag sedan med i går gjorde jag den andra saken. Jag klippte av mig håret. Klippte lite mer än 20 cm så nu är mitt hår lite länge än axlarna. För mig är det riktigt stort eftersom jag inte haft så här kort hår sedan jag gik i fyra/femman. Jag trodde att jag skulle känna efter att jag hade gjort det, vafan har jag gjort och vad jag saknar mitt hår, men det gör jag inte. tycker istället att det är hur skönt som heslt oh trivs jätte bra idet. änså länge iallefall.

idag har man jobbat hela långa dagen efter det drog jag hem till ellen där erika och ronja var. har inte träffat dom sedan avskedsfesten för ronja som var två veckor efter studenten. Usch vad jag saknat dessa tjejer!

nu är man ensam hemma igen, för mammsen och pappa har åkt upp till stugan igen. men jag har lärt mig en hel del efter tat jag jag ensam sist. så den här gånger kommer det gå bättre och inte var lika jobbigt. I morron bär det av till jobbet igen, nu har man bara tre dagar kvar. så oberskrvligt skönt. efter jobbet ska jag möta upp malin som ska hem till mig och sova och mysa!
nej nu måste jag dra mig till sängs!

jennie



usch

går blev det björnis. igår var verkligen en sån kväll då jag bara inte orkade fixa mig. börjar känna så allt för mycket nu. drog bara på mig ett linne, jeans och en sporttopp. sen en knut på huvudet. ibörjan när man gick ut fixade jag mig som skjutton. hade klänning eller alltid något nytt. fixade håret och fick hjälp av kompisar med att lägga en snygg make-up. men nu sminkar mig lite snabbt, ibland blir det utan. dra på mig något skönt och dra ut. jag orkar bara inte hålla på och sen spelar det ju ingen roll hur man ser ut här i örebro för alla vet ju redan hur man ser ut. vist ibland fixar jag mig väll som förr men skippar jag klännigen oftast.


det finns så mycket jag vill skriva och säga men får inte fram en mening om det. känslan när jag vaknade upp i morse var förjävlig. ush. mådde piss och hade världens klump i magen.
helgen har vart sjuk. aldelse för mycket av det farliga. nu får det vara slut på det för nu är sommaren slut.
nej vet inte vad jag ska skriva förutom att min vän malin är toppen. vilken brud!

.....

söndag

sitter just nu hos min ena älsklings tvilling emma =) har spelat gitarrhero och kort. har även druckit fina drinkar och snart vänatar utgång. nej nu ska vi ta lite luft. hare fint ! PUSSS

lill jossan/tammert

nyss drog tammert och emelie iväg och hämtade grejer och för att köpa mat. själv orkade man inte följa med eftersom man har en massa grejer att göra. skulle även behöva sova en stund till , för emelie den ungen vaknade halv åtta och skulle gå till sin mamma och hämta sin asmaspray. så jag kunde ju intel ligga kvar i sängen, det var bara att ta på sig kläderna och gå ut. när vi kom tillbaka satte vi på en film och låg och snackade. när filmen var slut var klockan tio över tio. vi trodde klockan spelade ett spratt, men ikkke. sen dess har vi vart vakna. åkte och köpte frulle på subway. jag som trodde ja skulle få sova ut i dag men så blev det ju inte.


norge bilder

 

bilder från våran förra resa till norge som vi gjorde förra veckan.

I morgon bär det av till norge igen för att titta på en lägenhet. det är en trea och den är jätte fin. vill vi ha den kan vi redan flytta in  september. vilket är snart. alla andra börjar fatta att vi ska åka iväg snart, men inte jag. får sms av folk som skriver att v måste ses för ja drar snart. då tänker ja självklart men det är ju lkång kvar innan jag dra, sen när ja tänker efter är det bar högt två veckor. börjar bli lite så läbbigt!

men innan vi åker iväg blir det fest. fille har styr avskeds fest hos henne. för lotten drar ju iväg på lördag och jag och fredrik en kille på jobbet, åker slutar sista augusti. så det bli nice!

nu ska ja hoppa in duschen och slänga in ännu en tvätt i maskinen!

tjaarråå


dagens

Just nu sitter mallan på bussen på väg hem till mig. vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något roligt blir det väl. hon kan ju alltid hjälpa mig att tvätta. tammert kommer även hit för att vi ska ringa till lägenhet i norge.  jag vet att det kommer bli jag som får ringa för tammert vågar ju inte ens beställa en pizza!
ikväll ska man kanske iväg och träffa lotten. På lördag bär det av för denna toppen tjej. hon flyttar. så man får passa på att träffa henne nu medans man kan!

have a happy day!

Norska

detta språk. hur ska det gå? vi får sms, mejl och dom ringer och ibland fattar man ingenting. som idag, har vi fått tre sms från en kille från norge och vist man förstår typ vad det står men man förstår inte själva poängen. När man pratar med dom i telefonen är det rätt lätt att fröstår, för om man inte gör de är det bara att fråga på en gång. på mejl är det oftast ganska lätt för då har det skrivit mycket så om man inte fattar en rad så gör det oftast ingen, men idag, sms? det var det svåraste på länge. de skrvier typ en mening. då måste man verkligen förstå varenda ord så frågan inte blir fel. Vi fick först ett i morse. vi svarade nej på den frågan, får ett svar tillbaka som vi inte alls tyckte passade in på vad vi trodde frågan var. skit det här kommer gå åt pipp skogen. längtar tills vi har kommit dit, levt med dessa norksa varelser i en månad så man förstår vad  de vill få fram.

jennie

idiot jävel

som mikael ersbrandt säger i en av bäck filmerna:
du är borde idiot ocj jävligt ful !

Stämmer så otroligt bra in på dig. du har sjunkigt så sjuk i mina ögon från den dagen då jag lärde känna dig. idag ångara jag att jag ens gjorde det. Du är otrevlig, självisk, störd och framför allt du gör dom som jag älskar ledsna. Jag hoppas verkligen att du en dag inser att det inte är fel på andra utan att det faktiskt kan var dig det är fel på ibland, vilken det faktiskt är idetta fall!!!

uschh vad förbannad jag är på dig. blööööööööö! neje till något roligare eller jag vet inte om det är det , men idag så skrev jag iallefall under avskednings papprena och hade avslutningssamtal i dag på jobbet. känns lite konstigt nu att man ska sluta efter att ha jobbat där i 1 år och 3 månader. jag tar nästan bara med mig possitiva saker eftersom det var mitt första riktiga jobb och jag har lärt mig massvis.

så imorgon början man på den vecka som jag ska vara ledig, men så frågade camilla mig idag om jag kunde jobba torsdag och jag kunde inte säga nej. har ju bara en och en halv vecka kvar sen kan jag ju inte jobba mer där. så det bli bra.

ingen klocka behövs ställas imorgon så nu blir det lite plock på rummet och sen glo en film!

jennie

vivalla gagsta

satt nyss ute med emlie och maruks i lundby och snackade lite skit. pratade en massa gamla minnen från den tiden då gick på vivalla skolan, eftersom vi alla gick i samma klass. fasiken vad kul den tiden var. allt var så lätt. alltid när man nämner för folk att man har gått där säger alla, fyfan på den skolan. men jag upplevde det aldig så farligt. Det kanske var för att man själv var en gagster?

i morgon jobbar man ännu igen men efter det är man ledig i en vecka. behövs verkligen eftersom jag behöver packa och spendera lite tid med mamma. var längesen nu.

sleep wäl


ännu en dag avklarad

dagen på jobbet gick galet bra. tiden sprang iväg och svips så stog malin utanför ikea för att möta upp mig. Vi tog bussen upp till stan. Tittade lite i affären, hittade en skit snygg jacka som jag ska iväg och köpa imorgon efter jobbet eftesom min plånbok blev kvar hemma. Sedan satte vi oss på träffpunket oh käkade bakad potatis som alltid. hade en hel del att prata om och bestämde oss iallefall för en sak vi ska göra tillsammans innan jag dra iväg. haha!

när man kan kom hem började jag plocka ur allt ur min garderob. usch det är inte roligt. man ser så mycket kläder som man aldirg använt och vad pengar man har slösat på en del saker. fast jag hittade även en massa kläder som man har letat efter och vissa plag hade man glömt bort och blev glad av att se igen.
Nu ska jag ner till min vän emelie och hade lite kvällsmys!

jennie

ännu en helg

jaahop söndag igen och imorogn en ny veckan. jag klagar inte att det går fort för snart har man flyttat. längtarr så grymt mycket. Ska bli så skönt att komma iväg, iväg från örebro för ett tag. Vist kommer man sakna alla hemma men det är ju bara 4 timmar hem.
gårdagen var kanon, men dagen i dag var inte riktigt lika bra. trött och seg. har degat framför tv hela dagen, eller var med tammert och kollade innebandy match.
jobbet kallar imorgon igen. har bara 6 dagar kvar nu, så man får ju inte klaga.
nej nu ropar magen efter mat igen. sleep tight

det är så svårt att fatta. men ändå så lätt att förstå varför!


hos emelie

vaknade nyss upp hos emelie som vanligt dagen efter. hon är för bra , kan komma hem till henne vilken tid som heslt på dynget och hon är vaken för min skull och har alltid mat färdig. kan ju inte bli bättre. nu frågar hon mig om jag vill ha köttbullar och mos. man kan ju inte tack nej.
gårdagen var trevlig. jobbade först till fem sen mötte jag upp natta på stan. Vi begav oss till java för att fika och äta. Köpta chai te där, oerhört gott! därefter hem till natta för vi beslöt oss till slut att vi skulle korka upp vinet och gå ut. Men innan vi gick ut åkte vi hem till hannah och förfestade lite. Sen blev det satin. kvällen var toppen.
Idag måste jag bege mig hem snart. mamma ringer och vill se mig. till kvällen blirdet nog att vara med haglundaren.
nej nu måste jag ringa tammert och se om hon överlevde igår.
hare gött

11-17

jobb i dag 11-17 sen är man ledig ihelgen. Så förbannat skönt. sen jobbar jag bara måndag och tisdag 11-17 sen är man ledig i en veckan. Då ska ja tvätta alla kläder jag har, alla tränings kläder.  kommer nog ta en hel vecka.
ikväll blir det nog fika med natta, iallefall en lugn kväll!

nu måste jag klä på min lite kläder innan jag dra mig till jobbet!

Mina två dagar

Igår bar det alltså av till norge för andra gången till den stad jag kommer att bo i om tre veckor. Bilfärden ditt gick hur bra som heslt. emelie körde och jag satt brevid och var dj. lilltammert sov i baksättet eftersom vi hade inte sovit ett dugg på natten, somnade typ halv fyra tror ja. Men jag var ju tvungen att hålla emelie sällskap så hon inte somnade. När vi kommer dit ska emelie iväg på en jobb intervju. vi var framme 13.35 och hon skulle vara där 14.00 inte stressigt alls. byta om, äta och hitta stället. men det gick kanon och jobb fick hon. medans emelie var där mötte jag och tammert upp killen som sitter i styrelsen för innebandy laget. Han hade fixat en arbets intervju till oss med idag ,vilket vi inte viste. Så vi drog iväg och allt ser lovade ut.
Efter alla jobbintervjuer satte vi oss vid vattnet på en filt och käkade. Stade är så mysig. det ser ut som strömstad typ. alla mat ställen och krogar ligger efter vattnet. Kommer trivas här kan jag lova. och inte tala om på jobbet. kille vi snackade med berättade att det mest jobbade hockykillar och innebandy killar. jag och tammert kommer älska varenda timme vi kommer jobba. haha!
Hemresan gick bra. Denna gång körde tammert. emelie och jag sov första biten för att vara utvilade inför kvällen. När vi kom till karlstad började vi så smått att korka upp. Väl hemma blev det käka hos emelies pappa, byta kläder och förfestade lite. Där efter bar till av till satin. Vi hade förbannat kul. lite jobbig hemgång bara eftersom en viss karl vart förfull och beställde in två 6 vid kvart i två och sen kunde han inte drick sin själv. så det gick ju inte speciellt fort hem.
Idag, ännu en ledig dag. har jag tillbringat mesta del med min underbara mor. Innan jag mötte upp henne på stan så var jag, emelie och tammert och käkade på subway, fyfan vad gott det var, eller all mat smackar bra dagen efter. jag och mammsen åke iallefall till marieberg. Vi skulle köpa en present till felicia. Hittade riktigt fina saker och själv blev det en hel del kläder inhandlade.

Gårdagens bästa: Tammert blev omkörd av en cyklist i norge på högern( även fast hon körde i 50) hahahaa

Nu ska ja ut och gå en sväg sen blir det nog en film kväll för att imorgon blir det jobb igen även fredag, men helgen är man ledigt, fast jag funderar på om man ska jobba iallefall.

jennie

Norge

Nu är det klart. Norge blir av. Vi flyttar om tre veckor till fredriks stad. i morgon åker vi dit för att kolla lägheten och emelie ska på arbetes internvju. så i morgon klockan åtta blir det avresa.
nu ska ja och lilljossan kolla film och sova.
natti natti

glömde att säga:

MIN LILLA UNGE HAR FÅTT KÖRKORT!!!!!!!!
tammert är fan stolt över dig!

nu ska man ner till emelie där hon också är, ska krama om henne fyfan vad bra du är. nu till norge och allt !!!!!!!!!!

happy girl

Im soo fucking happy !!

allt så så bra just nu.


vilken söndag

Denna söndag började dåligt. det regnade, alla ringer och är sura. Man kommer hem, päronen är sura, har inga rena kläder och vet inte vad ja ska göra eller vill göra. Men sen börade det bli bättre. Pappa hade lagat så förbannat god mat. har inte fått hans goda mat på tre veckor. har verkligen saknat den. åt för tre personer tror ja, vart aldirg mätt. Sen när ja gick till tv var det gossip girl och sen en ny serie som var as rolig. efter det ringer emelie och säger att vi ska hem till hennes pappa ett tag för att fixa inför norge. så nu sitter man här. emelie lagar mat , tror det blir kyckling i någon rör med ris. Medans jag håller på inför norge. men ja förstår mig inte på alla hemsidor på norska.

I morgon är det måndag, jobbet kallar. Ska jobba måndag-tordag ledig fredag sen jobba lördag-tisdag. fyfan säger jag bara! men det är ju pengar som alla säger.



toppmodel 2007

Lördagen den 2 augusti

var ett tag sedan man skrev, har hänt en hel del sen sist. Myket roliga saker, tråkiga saker med framför allt mycket saker som man bara dör av skratt och undrar vad felet är.

Denna dag kommer bli toppen, även om inte väder tilllåter. Så är det, för snart kommer tammert och stark och hämtar mig så ska vi ut till elins sommarstuga där alla min underbara vänner är. Vi ska ha det mysit och bada och dricka. sen i kväll blir det fest. Elin har fest där en gång varje år och idag är denna dag. Polen som finns där kommer säkerligen att testas x antal gånger, varesig man vill eller inte. Så ingen smink blir det idag!

sköt om er och ha en förbannat bra dag vilken jag kommer ha! pusssssss

RSS 2.0