ny städat

sitter hemma i ett ny städat hem, by my self eftersom både emelie och emelie jobbar kväll ikväll. de suger. Båda slutar väl runt tio tiden. De är så rätt ofta, när ja kommer hem från jobbet vid fyra, drar de iväg eller har nyss dratt. Så ska dom jobba hela helgen också. Men vi hinns nog ses lite i vartfall.
Själv jobbar man ju inte helger så ikväll ska jag hem till rhea på jobbet och hjälpa henne flytta och äta lite. Det blir mys. sen när de andra kommer hem i kväll blir det lite film tittade med vin. I morgon hade jag och stian tänkt att vi skulle ut och åka med deras familjs båt, men det har regnat hela dagen i dag. så regnar det i morgon blir det nog inget med det. Kvällen ska ja hänga med madde, vi ska fira att hon flydde 20 förra veckan. Det blir nog bara hon och jag eftersom alla andra jobbar eller är i oslo på ruse fest. Jag tror vi ska iväg och festa med stians kompisar. Sen på söndagen ska ja hem till rhea igen, då ska även hege från jobbet komma, så det blir kul.
 
Det har hänt mycket sista tiden, jag har vart i tyskland med jobbet, förra helgen var vi hemma och firade emelie, emelie2 har börjat nytt jobb och i förra går åka jag första gången motorcykel, en kawasaki. fyttihelvete det var scary. Svängarna är ju värst. men det var även förbannat kul.

Skulle ha viljat åka hem även denna helg, för jocke fyllde 20 i onsdags så han ska ha fest hos honom med masa vänner, men jag kan inte åka hem hela tiden, det kostar så mycket för att bara åka en helg. men jag fick ju kram på dig förra helgen.

crazzzyyy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0