dööööööööö

kommer bli världens stressigaste jul. i morogn blire jobb till minst åtta, på fredag till sex-sju och sen ska man jobba hela helge och måndag lika så. sen åker jag hem måndag kväll eller på tisdag eftermiddag. inte klart än, beroende på jobb. men ska iallefall upp till min stuga på tisdagskvällen för att fira jul med farmor och farfar, farbröder och kusiner. Så det bli mycket fart och fläng nu de här dagarna. och när fan ska ja hinna köpa julklappar? det är min stor fråga. har ingen anning!
Annandagjul åker jag iallefall hem till örebro för att hinna vara med vänner ett tag eller tills söndagen sen blir tillbaka hit för jobb, så nyår blir firat här! Det är så sjukt mycket hela tiden, hinner inte ens sätta mig och ta en kaffe i lung och ro. Dessutom har dom nu sagt att vi ska börja jobba 07.00-07.30 någon gång där. så fan det kommer bli minst 13 timmar imorogn. förstår inte hur vi ska hinna med allt iallefall, fan norrmän kan ju inte planera! Sen tror de att man inte vill något annat än att jobba eller att man inte har ett annat liv efter jobbet!
Just nu vill ja hem, ha en sovmorgon och äta frukost med mamma i lugn och ro, men snart sååå!


Jag och min kusin i sommars


Vilken vecka det kommer bli

Denna vecka kommer vara jobbig kan jag lova. Den börjar riktigt tufft med ett jobb pass från 08.00 till 20.45! Kom alltså hem nyss från jobbet. Vi har hur mycket som helst att göra denna vecka. tre miljoner vare ska ut till butikerna. Helt sinnes sjuk mycket och 6 av 15 sidor på paklistan på paklistan har inga lokelationer så man får springa runt på hela lagret för att finna det. Men dagen har ändå gott bra. Vi fick pizza vid fem så efter fem sprang klockan i väg, hade kunnat stanna längre men då hade jag inte orka med morgon dagen. Då blir det jobb till halv sen sen träning halv sju sen kan ja lova att ja sover. Resten av veckan kommer se likadan ut. så denna vecka kommer endast bestå av jobb, sova, äta och träna!
har inte fått reda på en om jag får ledig de två dagarna innan julafton så jag vet inte när ja kommer kunna komma hem och hur. Det är verkligen jobbigt, skulle verligen vilja vara ledig då så ja kan åka hem på fredag, för då hinner ja vara hemma i en veckan innan man måste tillbaka till jobb igen!
Nej nu ska ja ta med en dusch och sen krupa mig ner i sängen!

Step up

Vilken dag det har vart på jobbet. Gjorde ordning på två beställningar i dag och de skulle vara klara innan halv tre då lastbilen kommer för att hämta upp pallarna. Kan lova att alla sprang i dag sista fem föra att hinna allt. Plasta hit, skriva ut postlapar och köra ut pallar!
På jobbet har vi de roligaste truckarna. De går fort sam fan och är skit softa. men jag kan ju inte påstå att jag var kungen i djungel på att köra dom i början. men nu gåre finfint!
Idag är inte träningen fören halv nio så nu blire att glo på step up 2 och äta mandariner, sen måste det fixa lite mat så magen blir happy.


Julmust is the shit

Kom nyss hem ifrån att ha vart och solat med emelie. måste få upp färgen lite tills julbordet. Innan det sprang vi runt på stan och handlade lite kläder, skulle finna ett par skor men så vart inte fallet, eller ett par skor vart det men inga fin skor som jag behöver till julbordet.
Och nu sitter man och dricker julmust och äter choklade från min julkalender! Tessan i laget överaskade mig med att ge mig en julmust förra träningen. Det finns ju inte att köpa här, vilket är en besvikelse eftersom julmust är så jälva gott! Snacka om jag vart glad.

Här är några fler bilder från i helgen som jag hittade på innebandy sidorna.


Min kära mor

Just nu vill skulle jag egentligen vilja vara hemma. Hemma så jag kan pyssla om min mamma. Hon operarade sig för en vecka sedan. Det känns förbannat skumt att inte vara hemma då, ta hand om henne, hjälpa henne med allt. Precis som jag alltid gör när hon har operaras. men nu kan jag inte det, kan inte komma hem fören till jul och det suger verkligen. För det är nu hon skulle behöva mig.
Saknar dig!


vilken helg

har vart fullfart sedan jag vaknade i fredags morgon! Efter jobbet sprang jag runt som en galen tupp för att fixa allt och hitta klänning för kvällen. Kom iallefall hem med en klännning för kvällen och en för nästa julbord nästa helg. Väl hemma diskade jag all disk så fort jag kunde, hoppade in i duchsen, fixade mig och sprang iväg till julbordet. Kvällen var kanon. God underhållning men noskt jul bord vad ju inte en tio poängare. Potatisen var ju god om man säger så. Kvällen avslutades med lite dans med noska 40 åringar som druckigt lite för mycket innan det var daxs att pallra sig hem.
Uppstigning sex på lördags morgon för att åka iväg till oslo på kretslags nm. På lördagen spelade vi två matcher, vann första med 6-0 och förlorade andra med 4-3. men guuuuud så rolig den matchen var. fan sånna matcher är digg. synd bara att vi det inte var vi som drog sista äpplet. Kvällen spenderade med pizza och myss i hallen.
På söndagen blev det ihop packning, frukost en match och sedan heja på det andra laget. Vi vann matchen 10-0. Jätte tråkigt match menmne. Vi kom två i nm eftersom det inte spelades någon final utan bara en grupp och ettan vann. Det sög röv, för en final är ju alltid lika morsam att spela.
Kom hem i kväll vid fem, gick och la mig halv sex och vaknade för en halvtimme, helt slut var jag, förstår inte varför eftersom vi gick och la oss halv elva och gick upp åtta!
jobb i morogn, inte alls sugen just nu.
Några kort från helgen!


då var det läggdax igen

ännu en torsdag kväll. Denna dagen har vart helt okej. Jobbade i dag mellan 08.00-16.30. Det gick bra lite mycket att göra bara. Hade även ett möte där vi fick lära oss om hur man arbetar på bästa sätt för kroppen och hur man ska bära. Efter jobbet var det snabbt hem men först ett stopp för att köpa med sig lite kina mat. För att hinna laga mat innan träningen i dag skulle inte hinnas eftersom träningen var halv sex. Kvällen har jag spenderat med emelie och randall. De blev solning och mat. Nu blir det läggdax för mig, upp tidigt i morgon sista arbetsdagen denna vecka, den blir skön eftersom jag slutar två. Därefter är det fullspäckat igen, tycker var dag är det. Först göra en massa ärenden på stan, banken, polisen och hitta en klänning, sen snabb hem duscha och fixa sig för att sedan bege sig till julbordet. Det blir nice!

i miss itde senaste två dagarna har jag saknat mitt hår. Har inte gjort det förut men nu när jag har tänkt på hur jag ska ha mitt hår till julborden här så har jag inte kommit fram till något bra. På julborden här ska man vara finklädd, ha en fin klänning och fina skor. så fårgan är ju hur man gör en snygg frilla med kort hår? är så fruktansvärt dålig på frillor och sminkning, speciellt när det ska vara fint. Kan ju förfan inte ens stupera eller stopera eller vad det nu heter håret på snyggt sätt. Just nu önskar jag att min käre vän elin kunde bo i samma stad som mig så hon kunde hjälpa mig. Hon har ju nyss blivit utbildat makeup artist och hårstylist. Men jag ska iallefall ringa henne så jag kan får lite tips!


hur grym är inte min tjej? vist det är inte en sån här frilla jag har tänkt
mig till julbordet, men ni ser ju bara vad bruden kan,  så jälva snyggt!

Usch, vad jag saknar dig!


jag blir så sur på det

Ända sedan jag har börjat jobba här i norge har jag märkt att de viktiga ställena inte har öppet när jag kan gå dit. För deras öppetider är 08.00-16.00 och det är exakt de tiderna jag jobbar. Jag skulle behöva till polisen, banken och likningskontoret så i morogn får jag ta ledig sista 1,5 timmen bara för att kunna gå dit. Kan de inte ha en kväll i veckan som de har öppet längre? Vist, några ställen har de, men inte dessa!

Slevik innebandy- Nidarosen


bilden i tidningen, måste säga att man
är rikigt het in action!

Matchen i lördagas var riktigt roligt. Det är sånna här matcher som är de bästa. Vi börjar matchen lite halvtamt, men jag tycker ändå att vi har det bättre spelet. Ställningen efter första perioden är 1-1. Den andra är betydligt sämre, ingen gör det den ska eller brukar. efter 15 min in på perioden ligger vi under med 4-1, vi gör iallefall ett mål i slutet så det står 4-2 till sista perioden. Den tredje perioden spelar vi upp oss. alla sliter och kämpar och när domaren blåser av matchen står det 6-4 till oss på tavlan. Känslan är obeskrivlig, det är så förbannat skönt och skoj att vinna sånna här matcher. Fick även göra 4-4 målen vilket alltid roligt. Måste även säga vicky, vilken lirare. Matchenliren och 4 måls skytt!

Fredrikstad bk

en söndag kväll för några veckor sedan spenderade vi ute på barer och torget för att fira fredrikstads fotbolls lag till andra platsen i "allsvenskan", det heter inte så här men jag kommer inte på just nu vad den heter här! Här är iallefall två bilder från kvällen. Chris presenterade mig för hans bäst vän. hon är runt 30-40, har en störning av något slag och drit full. Kan lova att det var en hel del skratt denna kväll!

 

ena kvinnan som satt mitt i mot oss sa en sak som jag tycker fler och fler säger. att jag är lik mette marit, kronprinsen i norges brud. vet inte riktigt om jag kan hålla med om det.  vist vi här väl samma hår färg och ansikt form, men vem vet. det kanske är såhär man ser ut om 15 år!

  

the time is running away

Det var ett bra tag sedan man skrev här i bloggen. hade ju tänkt att jag skulle vara duktigt och skriva här så alla hemma kan se vad som händer här borta. men jag har inte alls vart sugen den senaste tiden. Det har var så mycket skit hit och dit. En massa innebandy, jobb, flytt och annat. Men nu ska det blir ändring!
så vad har hänt senaste månaden? Josefin har flyttat hem, det gjorde hon för drygt två månader sedan, så nu är det bara jag och emlie kvar här. Det är kanon. vi storm trivs, ångara inte alls att vi flyttade hit. Innebandyn går grymt bra just nu. har vunnit de två sista matcherna och just nu älskar jag det. längtar tills varje träning. Få träffa alla i laget och lira innebandy! Jobb går också bra. började på mitt nya jobba i måndags, på ett lager. Där får jag göra lite alltmöjligt, så det är toppen! mycker bättre än förra lager jobbet.

dagarna här bara springer iväg, hinner inte ens längta till helgen fören det är fredag morgon. nu är det redan torsdag nästan, helt sjuk! det är nog för jag har alltid något att göra. jobbar till halv fem varje dag sen har jag träning tisdag. onsdag, torsdag och fredag kväll. helgerna är oftast alltid full spikade. Som till helgen blir det först julbord med jobbet, sen lördag-söndag ska jag till oslo för att spela nm med kretslaget(distriktlaget) så denna helg kommer också springa iväg. sen nästa helg blir det lugnt på fredagens kvällen efter träningen, lördagen består av junior match sen julbord med innebandyn och söndagen med match igen med juniorlaget. och sen.... hoppas jag på att jag helgen där efter den 20dec kan komma hem, så jag kan vara hemma över jul.


träning dax

RSS 2.0