Godmorgon

Sov till halv tolv idag. har inte gjort det på jätte länge. Idag ska man till skolan vid två för att flytta om kurser på kursplanen eller hur man förklara det. Sen när man kommer hem ska ja rensa ut hela min garderob, tvätta allt och fixa ordning! har inte koll på någora kläder alls nu.

I morgon blir det jobb 11.00-17.00 sen är det dax för mina flickors bal. Emelie, Elin, och Amanda :) så efter jobbet får jag åka direkt dit för att titta oh ta kort på dom.En bild från balen; Andres och jag

image268

BALEN

du har man vart på sin andra bal och jag kan lova att den här balen var bättre än den första.
Vid tolv var jag på virginska skolan för att fixa med hår, det var sofie och hennes kompis johanna som gjorde det oh det blev jätte bra. när vi var klara kom mamma oh hämta mig och vi åkte till mc där lisa skulle hämta mig. Vi åkte ut till hennes hus där hon bodde förut, men hennes föräldrar bor där nu. Där tog vi hennes pappa kor på mig, lisa och lisa och hennes kille. Därefter åkte vi snabbt hem till matilda för att träffa alla i klassen. vi kom lite sent, men bättre sent en aldirg . Hos matild blev det mingle och fototagning. Vi halv sex åt vi in mot stan för att bege oss till stor hotellet där balen skulle äga rum. Där blev det ännu mer kort tagning. jag och andres tog kott ihop hos fotografen. mamma var där och tog kort, emelie och denis likså och tammert och maria:) Vid halv sju gick vi in. Där blev det tre rätters middag, valsdansning oh dans änåd till ett.

Det blev en riktigt lyckad kväll :)image260


image261

image262

image263


image264


image265

image266

kort

igår var vi på brandis för att ta kort till en kalender vi ska ge våra lärare i avslutnings present. Det var riktigt roligt att ta korten och jag torr det kommer bli skit bra. här kommer lite av bilderna , det var lisa som var fotograf och hon är grym på det !

image253image254image255image256


image257


image258image259dagen innan

i morgon är det balen och i dag har det fixats en hel del inför det. Köpt nytt smink, underkläder, örhängen, naglar oh sånt. Sen var sofie hos mig för ett tag sedan oh färgade mitt hår, tack vännen, du är allt bra ! Prövade nyss alltihop för att se att det blir bra och det är helt okej. har även köpt myket shorts och sånt i dag. =)

nej nu ska ja ut med vovven sen behöver jag lite skönhets sömn.

mamma var med och tog lite kort. 


          

Måste bara säga..

gå in på mogi.blogg.se om ni inte har vart där, vilken brud. om ni hittar videon där hon sminkar sig kommer ni få  er ett gott skratta som kommer räcka hela natten.


morgondagen

I morgon sker en massa roliga saker:
- Sovmorgon, var år och dagar sedan känns det som
- Handla,  Köpa smink och väska till balen med elin
- brandstationen, börjar kvart över två, ska ta en massa kort till kalerndern vi ska göra
-Klockan fem, träffa sofie för att äta mat i hop och sedan färga mitt hår

Imorgon är det bara en massa skoj oh inte en ändå gån behöver jag tänka på skolan!!!!!!!


nikita


image242

igår var man en tripp till hagfors för att hämta min balklänning som lotta, min pappas kusins fru, har sytt. vid elva bar det av, jag fick mig en riktigt övningskörning dit. Där blev det en massa tester av klänningen. Den skulle sys in. follas upp, sys ihop och fixa det sista. vid åtta var vi klara med allt och resultatet blev bra. det är roligt att bära en klänning som någon man känner har sytt. extra roligt blev besöktet efterosm de hade köpte en hund valp i torsdags. Valpen var en japanst spets tror ja. Den var så söt och gosig. Skulle inte tveka en sekund på att ta med den hem om jag fick.


Helgen förövring har vart bra. skulle ha hunnit plugga men så blev det inte. det gjorde jag i morse istället. Jobb blev det hela lördagen och kvällen spendrade jag med emelie, johan, david, jens och my tror jag hon hette.


Idag är den är så förbannat bra dag. är såååå glad. gjorde det sista i skolan idag. gick upp tidigt för att åka till skolan vid åtta fast man började tio. skrev tre tema uppgifter och had en diskution på svenska oh nu är man klar med allt. Nu finns det ingen kvar att göra iskolan. känslan är obeskring. man skulle vilja gå ut och fira det , men vart ska man gå en måndag? istället blev det en fotbolls match och sola med elin :)

Nu ska ja gå och lägga mig och kolla på en film och slappna och inte behöver tänka, fan jennie du skulle ha plugga !!!!!!

hejsvejsss

Världens sötate nikita

 

hejsvejs

sitter hemma hos tvillingen haglund med hannah och emelie. Elin, manda och hannahs kompis åkte nyss taxi upp till stan för att gå ut på krogen. emelie och hannah ska ut om ett tag, själv blir det hemgång då eftersom man ska jobba i morogn, 09.00-18.00. men det ska bli skoj, har inte jobbat på ett bra tag nu.
Igår på posten fick man en trevlig sak. Gick en lön som var bätte än jag trodde efrtersom jag fick min semester ersättning som jag inte trodde jag skulle få och den vad på 6800. dom pengar ska gå ut min och emlies roadtripp vi ska göra en vecka efter studenten. och i dag är det bara en vecka och 6 dagar kvar. SÅ UNDERBART !!!

nej nu ska jag var lite social. hare bra . kraam

Yess

idag har vart en bra dag. har hunnit klart med allt i multimedia, känns jätte skönt! fick även reda på betygen i idrotten MVG på idrott A och VG i irdott B, :) Det ända jag har kvar i skolan nu är:

- Prov i olyckfalls vård ( ska göra det i morgon, men det behövs inte pluggas på, så det är nog ingen fara.
- Meningen med liveet+ natur frågorna ( ska göra det så mycker jag hinner ikväll,  resten blir morogn bitti
- Extra uppgifter i svenskan ( ska vara inne senast måndag
-Debatt om abort ( Kan redan, ska bara göra det.

Sen är jag klar med alllltt alllt i skolan. längtar till tisdag då alla betyg är satta oh man kan inte göra något mer, då kan man bara slappan av på riktigt. men det är skönt , nu har jag allt under kontroll iallefall.

ska träna fotboll halv sju, ska bli skoj. behöver träna lite och sen är det skönt att tänka på något annat är plugg i kväll !

heeysvejs


roligt

Var nyss inne på  tjuvlyssna.se . Det är en hemsida där folk skriver upp vad folk snackar om på stan, bussar oh på andra ställen. Det är riktigt roliga att läsa. Vissa blir nästan som roliga historier.


Ungdomsmottagning, Uppsala

Kille ~20 kommer in i väntrummet. Han säger nervöst Hej till alla som sitter i vänterummet och knackar sedan på dörren där sköterskan sitter. Hon öppnar.

Killen: HEJ! Jag skulle behöva testa mig!
Sköterskan: Imorgon har jag killmottagning. Är det ett Klamydiatest?
Killen: Ja!
Sköterskan: Gå in på Klamydia.se och beställ en provtagning där.
Killen (snabbt): Men jag kan ju för fan inte pissa på datorn!


jag vet

jag viste det, bevisen bara forsar in,  snart vet jag med 100% att det är sant. hahhaahahaaa

TATTARE

jävla tattare.
Någon eller några personen har slagit sönder rutan på våran ena bil oh tagit våran nya stereo som pappa satte in i lördags. man blir så förbannad. kan folk inte bara låta saker vara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Gårdagen

Igår var det klass fest. Kvällen började hemma hos martina på hennes uteplats. Vissa grillade medans andra käkade pizza. Hos martina blev det även en hel del drickande för vissa, lekar och en massa fina försökt till tal. Vid tio tiden drog dom flesta hem till lisa för att granarna klagade. vet inte riktigt varför, vi var inte speciellt hög ljuda och klokan var bara nio när det började knälla. hemma hos lisa kollade vissa på kort, vissa drack upp det sista och vissa fixade sig det sista innan det blev utgång. Det blev satin. Det var inte så värst myket folk ute men skoj hade vi ändå. Kvällen slutade hemma hos ellen där jag madde och erica delade på en 1.20 säng oh ellen fick en egen madrass på golvet. Vaknade i morse av att jag låg intryk mot väggen, men mysig var det.

image219

image220

image227
image228
image229
image230
image231
image232
image233


Dagen för övringt har vart jobbigt. var iskolan vid nio, trött . hade svenska som jag trodde att jag skulle ha min debatt men så var inte fallet eftersom alla i min grupp inte var där. Då kunde jag ju ha sovit i två timmar länge. efter den lektionen var det dax för reoligons prov. Det gick bättre än jag trodde det skulle göra. Svenska blev det igen efter religonen med debatter och ett klassråd.
När jag kom hem runt tre gick jag och la mig på en gång. sov i drygt tre timmar. himlans skönt. Nu ska man ut med vovven och sedan plugga. jippi !

pussheye


Klassfest

image218

KLASS FEST IKVÄLL MED RMS3A !

en dag på hjälmaren

åtta var det samling i morse vid brandstaionen. När jag vaknade vid halv sju hade jag verkligen ingen lust att gå upp. Jag försökte känna efter om jag hade huvudvärk, men hur mycket jag än försökte så insåg jag att det inte fanns något ursäkt. det var bara att gå upp, gå ut med vovven, äta frukost, ta en snabb dusch oh sendan klä sig snabbt och åka iväg. snäll som min mamma är så gick hon uppp vid halv åtta för att skjuss mig . du är allt bra mamma!
dagen visade sig vara roligare än jag trodde. vi fick testa att köra en räddningsbåt och åka svävare. Måste var den coolast båten. Den åker på vattnets yta och det kan åka på gräs, is, asfalt, den kan helt enkelt åka vart som heslt. Vi grillade även korv och pluggade på islam provet. Snackade även en massa om ikväl och under dagen har jag blvit taggad. Det blir klass fest ikväll och det det utgång. Plugga kommer jag kunna göra i framtiden med att umgås med Rms3a kommer jag inte kunna göra om en månad, så beslutet blev enkelt till slut !

             


Lite bilder från dagen.

nu måste jag fixa mig lite innan jag ska träffa tammert.

pusss

sofie

soffan ringde mig nyss och lättade på mitt hjärta. Soffan är den tjej som ska hjälpa mig med mitt hår till balen. Hon ringde och frågade hur jag ville ha de och om jag ville ha några grejer i håret. Självklart har jag ju inte bestämt mig så velig som jag är, men jag ska ta tag i det och kolla på lite bilder på internet. Så skönt att du hjälper mig att tänka på allt som jag aldirg skulle tänka på. Vi bestämde även att hon skulle färga mitt hår till helgen. Tack Sofie, du är supper !


image207
Hittade ingen bild på soffan, så det fick bli en bild på mig som visar hur trött jag är just nu. bilden är tagen på vägen upp till smögen. Jag somnade i bussen och jag har snus i käften eftersom jag skulle lära mig snusa.

nu har jag hunnit plugga en del om buddismen, känns som man börjar förstå lite. så nu tänkte jag bege mig till sängen oh läsa lite i boken tills jag somnar.

natti natti

morgon dagen

08.00 samling utanför brandkåren för att bege sig till hjälmaren för att ha livräddning och test köra båtarna
16.00 ska dagen aktiviteter vara slut och vi ska befinna osss på brandstaionen
-  Åka hem
- Handla något att grilla
- Byta om och fixa sig
18.00 befinna sig hemma hos Martina för att ha klassfest. Det ska bland annat bli grillning och kort visning. Sen pratas det om satin men jag får se om jag följer med dit.

* ska under dagen hinner plugga inför religions provet oh debaten jag ska ha på onsdag

såhär ser min dag ut i morgon, vet inte riktgit hur jag ska få ihop den och vad jag ska välja att göra. Självklart borde det ju vara stanna hemma och plugga, men åandrasidan, hur många gånger har vi haft klasss fest? + att religons provet inte skulle vara så svårt och debaten behöver man inte träna så myket innan. men på onsdag kväll skulle jag behöva plugga ingen, orkar jag det efter en utgång? jag kan inte bestämma mig. jag får ta och sätt mig oh plugga nu fan , men jag knappt börjar.


måndag

kom nyss hem från att ha dömt en fotbolls match. jag har ingen utbildning för det med foppa hade inte fått tag på någo, så jag fik ställa upp. var riktigt rolig faktiskt plus att man fik 175:- i hand efter att ha dömt en fotbolls match i 2*25 min :)

Nu blir det plugga. hann göra klart en grej innan jag stack i väg iallefall. nu blir det religion och svenska som ska pluggas.

tjinnnggg


IF EKER 2006
image206

jobbigt

Det snurrar verkligen i huvudet nu. har saker hela tiden, massa plugg som man inte orkar, träningar som man skulle behöva gå på, allt fix innan studenten och balen, alla vänner man vill träffa samtidigt men inte hinner. det är helt sjuk!Ett ord

jag behöver bara säga; TACK !

partyparty

image204
marus,jag,seiko,vet inte, jutta, jocke.
bilden är från frimis i sommras.
 

elin är ute idag, längesen vi var ute ihop vännen. är grymt sugen på att ha följt med men jag skulle aldrig ha orkat. men i morgon blir det party iallefall.

Godkvällen

klockan idag har bara runnit iväg, skulle ha hunnit plugga, men jag har varken hunnit eller orkat. Måste ta tag i det sista i skolan nu, är ju inte långt kvar, i dag är det bara 20 dagar kvar, helt sjuk. eller klockan är ju faktiskt över tolv så det är 19 dagar kvar. jag är överlycklig. Det kommer vara så skönt när allt är över, ingen press på att man måste plugga vara kväll, inga jobbiga matte lektioner på morgonrna och framför allt inge mer skola.

Såg talang i dag hos tammert, hur grym är inte han med bollarna? skulle jag kunna göra det han gör med tre bollar skulle jag vara överlyklig, men så är det ju inte. hah . men vem vet, man kanske har en dold talang!

nej nu ska ja ta och gå till sängs, känns som om jag lite att sova igen, även om jag sov fyra timmar när jag kom hem idag.

natti natti

   
några bilder från när vi var i falun på cup,

Innebandy bilder

Här är lite bilder från DM-finalen förr förra helgen.


Från juniro Finalen som jag och fanny var med på, här vart det guld !

image195

image196bilder från dam finalen, här blev det silver.

image197

image198

image199

image200

Fredag kväll

har pratat en massa minnen, roliga minnen idag, men emelie och tammert. skrattade så jag trodde jag skulle dö. man skrattar åt sånna saker som man i dag kan skratta åt men dagen efter så låg man nästan och dog. Det är ett tecken på att livet går faktiskt vidare.
men ändå vågar man inte göra vissa saker. har tänkt rätt mycket på det. varför gör man inte saker? om det skulle bli fel ellr att man skämms så har man ändå glömt bort det om ett halv år och då skrattar man åt det.

Ikväll blir det iväg till tammert en väg, hon ska ha lite folk över till sig för att festa lite, själv ska man ta det lugnt, är helt slut i hela kroppen, ska nog iväg och sola lite,=) !

hemma igen

säger bara: - jag är helt slut och har fortfarande fullt upp.

kom hem i morse från vildmarksturen, som har riktigt rolig. första dagen vandrade vi 3 km och sen sov vi i ett vindskydd, vi sov 10 i ett vildskydd som egentligen var för 5 personen. Nästa dag började vi vandra vid halv nio och var framme hos dom andra i klassen vid halv elva. Då hade vi vandrat 8.5 km i skogen, upp och ner på två timmar plus att vi hade haft fyra pauser på tyyp fem minuter. När vi kom fram lagade vi oss mat för att sen fortsätta vandra till stugorna, och dit var det 3 km. Kvällen var trevlig, mycket kortspel, bada bastu, madde testade att dricka både disk och piss vatten, hahah
i morse gick vi upp klockan sex för att vandra sex kilometer till busshållsplatsen till bussen som gick åtta, har aldirg haft så långt till en busshållsplats.

nej nu ska ja åka ner till emelie för vi har en massa ärenden!
                     

bilder från helgen

image180
Grattis pappa, 50 år!

image184 image186

jag och lille mamma
image187image188
bilder från kryssning kommer....

Vilken helg

Denna helg har innehållit det mesta. Det började i fredags med att pappa fyllde hela 50 år. På eftermiddagen kom hela hans jobb hit och firade honom. På kvällen lagade jag mat åt familjen. Blev fläskfele som vad instoppad med lite tjos och sen inlindade i parmaskinka oh till det blev det potatiskgratäng och grönpeppar sås. Är ganska stol faktisk, men jag fick ju reseptet av linda. Efter maten drog vi och bowlade. måste säga att pappa var snygast ! Kvällen avslutades med en cider med emelie.
Närsta dag blev det uppstigning tidigt igen. En massa att fixa innan tjockasläkten och vänner kom. Det var skönt att se alla igen, farmor,farmar, kusiener, min farbor, faster oh alla . Efter att ha ätit mat och tårta var det bara packa väskan för att bege sig till tammert. För att sedan bege sig till en förfest. Därefter blev det strömpis. inte lika kul som jag trodde men helt okej för mig del. Det var meningen att jag skulle sova hos tammert, men så vart det inte , eller jo jag sov hos tammert med hon var inte med, försökte ringa henne men nej, henne fick man inte tag på. så man låg där i sängen coh fick vänta...
men nästa morgon ringde ungen. Vi drgo till mc för att käka frukost/mat. sen var dte bara att pack om väskan för nu var det studentkryssning som gällde. Buss till stockholm och påstigning på båten vid sju. När vi kommit på båten lämnade vi bara våra grjer i hytten för att sedan gå till taxfri och köpa dricka. Som tur hade emelie och dom vart ännu snabbare och redan stått i kö i en halvtimme. så vi fick smög in i kön.
Hela båt resan var kanon och den innehöll allt kan jag lova och när man kom en i går vid elva var man trött kan jag lova.

Alla dagar som har gått och alla som kommer framöver är helt fullproppade och dte kommer förmodligen att vara så fram till studenten. Idag har man haft skolan och när man kom hem var det bara att slänga i sig at för att dra till hundkurs. och nu har man vart och hämta grejre och packat inför vildmarksturen som jag och klassen ska på i morogn tills fredag. fullt upp.

neej nu banne mig måste jag sova för i morgon ska man orkar traska i skogen.
pusshey

förfest

sitter på förfesft nu. ska snart till strumpis. Fan vad skoooooojj. Idag är det innebandy festen på stömpis. jag och tammert känner på oss att den här kvällen kommer bli något utöver det vanliga. Fan vad skoj vi ska ha. och i mrogn jag och tammert på kryssning, wohjjoj det här kommer guuuuld.
Tammert är en så söt tjej, fan vilken klippa. my löööwe.
efterfesten bli hos tammeert. bara att komma :) baaanga inte!!!

Puysssssss och krammmaaaassssss

Multimedia

just nu sitter jag i skolan och slutar om 3 minuter. har haft multi media och idag vart ja kalr med mitt program. Man blir ju glad. sen är det ju tordag i dag, eller vad säger ni tjejer? denna tordag har vart lika bra som alla andra. har ju hål i tre timmar, så jag madde och erika har köpt mat och suttit på en gräsmatta i 3 timmar. har även hunnit plugga matte. hur skönt som helst. Nu ska man iväg på innebandy möte, men jag kan bara vara med i 20 min för sen blir det fotbollsträning. var ett år sedan typ som jag tränade utomhus. det bli rikgit skoj.

erika min pärla

godkvällen

Kom nyss hem från att ha vart och kollat på landskampen mellan Sverige-Italien. Det var skoj att vara oh kolla på Sverige, men match var tråkig. Det var dålig spel och dom slarvade, neje usch matchen var inge bra. eller de  sista 10 minuterna oh sista minuten när Sverige gjorde ett-noll. Men en seger är ju en seger.
Det är helt sjuk var mycket grejer det händer just nu. Varje dag är fullspäckad och inte tala om helgen. Först på fredag fyller pappa 50år och det ska allt firas! På lördagen kommer hela tjocka släkten och vänner för att fira pappa. samtidigt är det innebandy matcher( norr mot söder) som jag inte kan gå på. På kvällen blir det först förfest sen innebandy festen, fullt upp. Sen på söndagen bär det av mot stockholm vid 2 för att åka på studentkryssning från söndag kväll till måndag kväll. Just nu känns allt jätte stressigt och innan fredag ska ja ha hunnit fixa alla presenter, fixa ny internet dosa, plugga klart två uppgifter, träna, gå i skolan till halv fem, ha nationella i matte och ha möta med kfum. Vet inte hur jag ska få i hop allt men det löser sig nu, men kul ska det bli allefall :)
Även nästa veckan är fullspäckad, bara tisdagen som jag är ledig på, annars är det vildmarkturi i tre dagar, kumlasjusan och kryssningen ena dag.

idag har även en glad sak hänt! jag är överlycklig för det men samtidigt är jag spänd. Jag behöver verkligen det här!

nu ska ja sooova

tjaaaa

det var ett tag sen sist. har hunnit med en hel del, firat valborg, vilket inte helt som som man hade tänkt sig, vart i falun på vikning line up som inte heller vart som man hade tänkt sig. men jag orkar inte skriva nu,har nyss plugga oh solat med emlie .ska lägg mig nu !
PUSSS

RSS 2.0