NM- final YESSS

Då var även denna helg avslutad. Den har vart fartfylld som alla. Började i fredag med att alla vi här hemma drog till sverige för att handla. Blev en hel del mat, så nu klara vi oss ett tag. Fredagkvällen bjöd på innebandy träning och tacos kväll hemma hos oss. sen gick ja och stian upp till han och kollade på crockodail dani. fan vet hur det stavas. jag somnade väl efter tjugo min. så trött blir man efter en jobb vecka.
Nästa morgon vid nio körde bussen iväg till oslo för NM- slutspel. Vi spelade tre matcher på lördagen. först förlorade vi med 3-2, sen vann vi med 18-0 och den sista 2-1. Så vi tog oss till semi final. Ja sandra och matilde sov kvar i sandras killes lägenhet, så vi slapp åka buss fram och tillbaka. Vi kollade am i leagend och lagade mat, sen slocknade vi. Elva på söndagen var de semi final dags. Vi låg under matchen med 2-0, men hämtade upp till 2-2 och de blev förlängning och straffar, och vi tog det. så jävla skönt. Fick även göra 2-1 målet och sätta en straff. så nu blir det NM- final 18 april och därefter lagavslutning. Längtar som fan. Söndag kvällen spenderade ja med stian, vi degade framför tv tills vi somnade. Idag drar han och randall hem till randall i trondheim, så dom får vi inte se fören om en vecka.

Emelie har ju börjat på sitt nu jobb nu som sagt. har inte träffat hennes sedan i fredags kväll för hon har jobbar alltid när ja kommer hem. så snart ska ja få träffa trollet mitt.
På onsdag kväll bär det av hemåt, men blir bara i örebro till torsdag kväll sen ska ja upp till stugan till måndag.

saknar er där hemma!

lite bilder från helgen


hej hopp fiskkake snopp,

som vanligt ska börja med att skriva, det var ett tag sedan.
Denna vecka har rullat iväg. Det är redan tordag och helg i morgon, förbannat skönt!! denna vecka har bara vart jobb och tränat. Idag fick man även jobba över till halv sex. Till helgen ska man till oslo både lördag och söndag för att spela NM slut spel med juniroerna. grupp spel på lördag och semi på söndag. TIll final ska vi! Så det blir en lugn helg till helgen.
Så blir det ju sverige i morgon, ska handla på oss lite mat så vi har i frysen ett tag. Där efter blir det träning vid halv sex innan det bli att slappa in för helgens matcher.
I fredag kom emelies favorit kompis carro hit, hon kanske också ska flytta in hit till våran mega balla lägenhet. Kanske glömt att säga det med emelie2 flyttade in till oss för ca, två veckor sedan.. känns förjävligt men det duger. hon är ju så söt.
Emelie1, har börjat på nytt jobb. så hon börjar nästa varje dag när ja slutat och slutar när ja ska sova. toppen, NOT som borat säger.
nej nu ropar sängen på mig.
jalla hey


RSS 2.0