det var inte igår

nu var det bra längesen man skrev här, tänkte att jag skulle börja skriva lite igen så folk där hemma vet att man lever. Dagarna bara springer iväg här borta. Kom på för ett par dagar sedan att man har ju bott här i ett halv år nu. helt sjuk! storm trivs gör ja också, eller vi. Just nu jobbar jag fortfarande på djur lagret och har gjort det i tre och en halv månad. och det är toppen. det är rätt lugnt på jobbet nu men det är ändå rätt skönt. har fått tagit över nettbutikken, så det är skoj med lite nytt.
Innebandy är slut för denna säsong med dam laget. vi kom femma i serien, helt okej. lite synd bara att vi inte kom till slut spelet. men om en och en halv månad är det slut spel med juniorerna i Oslo och då sak det bli NM guld.
I lördags födelsedags firande för fulla muggar, anna fyllde 22 och det skulle firas. Först på morgonen var vi iväg och spelade lite bingo. skit kul var det och 15 spän vad vi allt. Sen var alla tjejer här och vi fixade och oss och donade innan restan av brudarna kom. då blev det pizza och lite lekar. sen vid ett blev det byn. Riktigt rolig kväll. Och i går drog emelie hem till Sverige. så nu sitter man här själv och vill att hon ska komma hem. Ville också med hem och träffa beibis och vänner och krama mamma , men det går ju inte prg av jobbet, så vet inte rikgit när ja kan komma hem.
Idag har man vart iväg på jobbet. helt okej arbetsdag, dagen bara sprang iväg. Ikväll vet jag inte vad som händer, är ju själv som sagt, men tror ja ska tvätta lite och sen gå hem till Stian och randall och glo på film.

haregött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0