smögen

klockan tre i dag kom vi hem från smögen. resan har vart hur underbar som heslt, fanns inget som kunde ha förbättras. Maten var toppen, väder var bra, alla övningar var toppen, bubbelpolen var toppen, ja allt var hur bra som heslt.
Måndag
Vi åker minibussar ner till smögen, resan tog ungefär 4 timmar, eftersom vi stannade på mc för att käka. När vi kommer dit har vi våran första övning. Vi fick testa våtdräckterna för första gången. Hoppa i vattnet med dom och även testa cykloperna. Det var lite läskigt första gången eftersom det är 4 grader i vattet. Men dräckterna släppte inte in något vatten så det gick bra. efter övningarna blev det mat. Hur god mat som helst. blev även en promenad inne i smögen. Kvällen bestod sedan vad bubbelbad ute vid vatten med solnedgång och därefter blev det bastun.

Tisdag
Vaknar upp efter att ha sovit sådär, lisa som jag delade rum med snarkade så inåt pipskogen mycket. Sen blev det frukostbuffe med goda mackor och våfflor. Sedan var det dax för övning igen. Den här gången skulle vi träna på livräddning med dräckterna på, träna på att söka efter saker/personen i vatten och livräddning av en person i panik. När vi var klara med övningarna blev det god mat innan vi skulle ha en sista övning. Då skulle vi göra en "låsas utryckning" på riktigt. Det gick skit bra. Ellen och jag konstruerade en egen bår. Denna kväll blev det godmat, båttur och bastun. Även en natt titt på stjärnorna.
Onsdag
Denna dag var absoult den bästa. Den började med att ssrs var och hade föredrag, fick även kolla in deras utryckningsbåtar och så. Efter lunch kom helikopern med 5 piloter. Tillsammans med dom gjorde vi en övning. Vi fick vara markörer. Först åkte vi ut md ssrs båtar ut på havet. Där ifrån fick vi hoppa i vattnet med våtdräckterna och simma till em flotta. När vi var där blev vi uppfirade med en lina till helikopterna. Det var det bästa ja har gjort i hela mitt liv. vilken känsla. Jag verkligen rädd innan eftesom jag är lite höjdrädd men jag är så glad att jag gjorde det. När vi hade kommit upp i helikopern fick vi åka oss en liten tur, hur underbart som helst. Efter att vi var klara duschade vi och fixade oss inför sista kvällen. Den bjöd med trerätters middag med alla som var inblandade i övningen. Nicke hade en trollerishow. Han är hur grym som heslt. Sedan blev det ut i bubbelpolen när det var mörk. natten bjöds på korvgrilning på klipporna.
Idag hann vi bara med att äta frukost innan vi begav oss hem. Ville verkligen inte hem. på hemvägen blev det sova och mc. Ikväll har jag även hunnit tränat innebandy. Dt var typ fyra veckor sedan och det kändes kan jag lova.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0