Slevik innebandy- Nidarosen

bilden i tidningen, måste säga att man
är rikigt het in action!

Matchen i lördagas var riktigt roligt. Det är sånna här matcher som är de bästa. Vi börjar matchen lite halvtamt, men jag tycker ändå att vi har det bättre spelet. Ställningen efter första perioden är 1-1. Den andra är betydligt sämre, ingen gör det den ska eller brukar. efter 15 min in på perioden ligger vi under med 4-1, vi gör iallefall ett mål i slutet så det står 4-2 till sista perioden. Den tredje perioden spelar vi upp oss. alla sliter och kämpar och när domaren blåser av matchen står det 6-4 till oss på tavlan. Känslan är obeskrivlig, det är så förbannat skönt och skoj att vinna sånna här matcher. Fick även göra 4-4 målen vilket alltid roligt. Måste även säga vicky, vilken lirare. Matchenliren och 4 måls skytt!